skeltersnl
Zoek je skelter

Incar skelter

Incar skelter

Incar skelters
Het merk Incar komt uit Duitsland en maakt skelters voor kinderen vanaf 5 jaar. 

De Incar skelter is een degelijke skelter voorzien van een spoiler, hebben vaak een lage zit en vanwege het feit dat in Duitsland een vrijloopautomaat verplicht is, heeft de Incar skelter deze standaard gemonteerd. Incar maakt het mogelijk om allerlei leuke accessoires te bestellen. 


De prijzen van een Incar skelter varieren vanaf 400,- voor een instapmodel tot 800,- voor de uitgebreide uitvoering. Ook zijn er Incar skelters met versnellingen, deze beginnen vanaf 550,- euro. 

Wij hebben besloten om Incar voorlopig niet op te nemen in ons inmiddels rijke assortiment skelters. Met bijvoorbeeld BergToys, Mammoet en DinoCars bieden wij zeer gerenommeerde merken met oerdegelijke skelters aan, welke in prijs-kwaliteit verhouding in onze beleving beter zijn dan die van Incar. Dit wil niet zeggen dat wij Incar geen goede skelter vinden, echter willen wij u als klant het beste bieden met gerenommeerde merken en goede en service. 

Kijk maar eens in ons ruime skelter assortiment en overtuig jezelf.


Bekijk ons aanbod
Winkelwagen
Items: 0    Totaalprijs: € 0,00

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/boxes/cust_links.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/wsloc01/domains/webshops-location-01.lookat.nl/public_html/webshops/conceptone/includes/column_right.php on line 5