• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Berg Reppy

Direct wegscheuren met de Berg Reppy Rider. De skelter is eenvoudig te berijden door de 'direct drive' functie. Zonder moeite kan jouw kindje zowel voor- als achteruit rijden.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Reppy Rider Skelter 3 tot 5 jaar

Berg Reppy lekker populair

De Berg Reppy Rider skelter 3-5 jaar is een populair trapkarretje bij kindjes die volop bezig zijn met de ontwikkeling van hun eigen persoonlijkheid. Wat de Berg Reppy skelter 3-5 jaar zo uniek maakt, is dat ondanks dat ze in de basis, wat betreft maatvoering en frame allemaal gelijk zijn, elk model zijn eigen karakter heeft. Ons aanbod bevat dan ook gave race skelters, stoere terreinwagens en onder licentie gemaakte modellen van merkauto’s. Nemen we als voorbeeld even de Reppy Rebel, zien we een fors ogende in stoer zwart uitgevoerde skelter, met opvallende spatborden en off-road anti-lek EVA banden.

Veiligheid is belangrijk

De Berg Reppy Rider skelter is niet alleen een comfortabele, maar vooral ook veilige skelter. Dat maakt het voor het kind makkelijker om snel geroutineerd te leren rijden, maar is ook voor de ouder of toezichthouder een geruststelling. Zo is de Reppy uitgerust met het Direct Drive systeem, wat ervoor zorgt dat de kracht die op de trappers wordt uitgeoefend, meteen wordt omgezet in beweging. Dit zorgt ervoor dat kindjes makkelijker de pedalen rond kunnen draaien. Daarnaast vangt de schommelas de ergste klappen op, wanneer er over ruw terrein gereden wordt en optimaliseert het de wegligging. Tot slot een, ook niet onbelangrijk comfort- en veiligheidsaspect, is de in vier standen verstelbare stoel.

Reppy met aanhanger

Daar waar het ene kindje uitgroeit tot een snelle asfaltverslinder, is een ander liever bezig met het vervoeren van spulletjes. Gelukkiger dan met een Berg Reppy met aanhanger kun je, je kindje dan ook niet maken. De Reppy Rebel, Racer en Rider vind je in ons aanbod tevens in combinatie met aanhanger. De Reppy Trailer is een onverwoestbaar bakje met een metalen frame en EVA banden rond kunststoffen velgen. Bij aankoop van een Berg Reppy met aanhanger krijg je de koppeling, om de kar achter de skelter te bevestigen, er gratis bij.

Met geluid en muziek

Het is helemaal het einde voor de kleine skelterchauffeur, als je het echte geluid van gierende banden, gas geven, starten en toeteren kunt produceren. Speciaal hiervoor heeft Berg een soundbox ontwikkeld die eenvoudig in de uitsparing van het sportstuur van de Reppy’s gemonteerd kan worden. In de knalblauwe Reppy Roadster bijvoorbeeld, zit hij er standaard in. Is je kindje moe van het skelteren en ben jij de gelukkige die de skelter naar huis mag dragen, is het fijn dat er een handvat aan het frame zit, waaraan je hem makkelijk oppakt.

© 2024 Skelters.nl is onderdeel van XLShop