• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
 • Volledige garantie
 • 100 dagen op zicht

Berg skelters

Het merk Berg staat bekend niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van skelters, maar ook om de schitterende designs en de stoere uitstraling.

Buzzy

 • 2 t/m 4 jaar
 • Stille anti-lek banden
 • Verstelbaar zadel en stuur
Bekijken

Reppy

 • 3 t/m 5 jaar
 • AIR-less comfortbanden
 • Sportstuur
Bekijken

Buddy

 • 3 t/m 8 jaar
 • Comfortabele luchtbanden
 • Lichtgewicht
Bekijken

Rally

 • 4 t/m 12 jaar
 • Comfortabele luchtbanden
 • Met 3 of 4 wielen
Bekijken

XL skelters

 • 5 jaar en ouder
 • Dikke luchtbanden
 • Stoere modellen
Bekijken

Aanhangers

 • Extra speelplezier
 • Stevig en robuust
 • Om van alles in te vervoeren
Bekijken

Onze services

 • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
 • Volledige garantie.
 • Kies uw afleverdatum.
 • 100 dagen op zicht.
 • Eigen magazijn en voorraad.

Berg Toys: ongekend veel Skelter mogelijkheden

Laat je kind plaatsnemen achter het stuur van een Berg skelter. Dat wordt natuurlijk iedere dag heerlijk buiten crossen als een echte coureur. Vergelijk de verschillende Berg skelters maar eens en plaats je bestelling eenvoudig online. Afrekenen doe je online met een creditcard of via iDeal en wij zorgen voor een snelle levering.

Berg skelters zijn al tientallen jaren een begrip in de wereld van buitenspeelgoed. Het Nederlandse bedrijf bestaat sinds 1985 en heeft naam gemaakt met zijn continue hoogstaande kwaliteit. Berg skelters beginnen voor kindjes vanaf 2 jaar. Afhankelijk van de lichaamslengte kunnen kinderen skelteren tot ze een leeftijd van 12-14 jaar bereikt hebben. Omdat een trapautootje voor een peuter aan andere eisen moet voldoen dan een racekar of pedaaltractor voor een stoere jonge boer van 10 jaar, heeft Berg zijn skelters opgesplitst in meerdere categorieën. Zo kies je makkelijk en snel de meest passende skelter voor je kind. Wist je dat je de producten die je via skelters.nl bestelt onder volledige garantie 100 dagen op zicht hebt?

Welke Berg skelter kies ik?

Zodra je kind de lichaamslengte van 88 cm heeft bereikt, kan het op een Buzzy. Leuke miniskelters voor jongens en meisjes. Zadel en stuur zijn verstelbaar, zodat je kind er makkelijk tot het 4e jaar mee kan rijden. Reppy’s zijn er voor peuters en kleuters van 3-5 jaar. Sportieve trapautomodellen met lage kuipstoelen en AIR-less comfortbanden. Berg Buddy skelters zijn stoere solide skelters van het zogenaamde meegroeimodel. Geschikt voor kinderen van 3-8 jaar. Optioneel op te pimpen met een naamspoiler. Let op, deze naamsticker op de spoiler is een exclusieve aanbieding van skelters.nl! Voor kinderen van 4 jaar en ouder vind je bij ons de Berg Rally & Specials en de zogenaamde Grote skelters. Dit zijn stevige robuuste trapauto’s in revolutionaire designs met dikke luchtbanden en in een 3 of 4 wiel uitvoering. Wanneer je kind graag spullen van A, naar B, verplaatst, kijk dan eens naar een aanhanger voor de Berg skelter.

Veiligheid voorop

Wanneer je kind nog maar net begint met skelteren, heeft het nog niet echt het besef hoe hard dit soort karretjes kunnen en ook het remreflex is nog niet ontwikkeld. Om ervoor te zorgen dat de voetjes niet tussen de doordraaiende trappers komen, zijn Berg skelters uitgerust met een vrijloopautomaat. Met een vrijloopautomaat blijven de pedalen stilstaan zodra er gestopt wordt met trappen. De flexibele as zorgt er daarnaast voor dat het trapvoertuig te allen tijde met 4 wielen grondcontact houdt. Graag geven we voordat je een skelter koopt een tip mee: Voor een gecontroleerd gebruik van de trapauto dient het kind met de platte voet bij de pedalen te kunnen. Een skelter met verstelbaar stuur en stoel of een zogenaamde meegroeiskelter is daarom een verstandige keuze.

Berg accessoires

Naast de aanhanger voor de Berg skelter, vind je bij ons ook de losse koppeling Berg Buddy, verloopnippels en extra stoelen. Stel je de kleine eens voor in zo’n gave raceoverall van Kidsgarden of skelterspoiler van Bike Fun voorzien van de eigen naam? Verzenden is bij ons gratis boven een bedrag van € 19,95, evenals retourneren. Al onze producten leveren we de dag na je bestelling, uit eigen voorraad en magazijn. Wil je op een andere dag of adres je Berg skelter bezorgd hebben, is dat bij ons ook geen enkel probleem.

Verschillende leeftijden

Je kunt een Berg skelter kopen bij Skelters.nl voor kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar. De modellen zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Zo is de Berg Toys Buzzy skelter voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 5 jaar geschikt. Wil je liever dat je kind zo lang mogelijk plezier heeft van een skelter? Dan kun je ook een ander model kiezen, bijvoorbeeld de Buddy Junior in roze voor meisjes en in stoer oranje voor jongens. Deze berg skelter is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot maar liefst een leeftijd van 8 jaar. Of wat te denken van de Rally Orange. Dat is een waanzinnige skelter die geschikt is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Berg Aanhangers

Bij Skelters.nl heb je de mogelijkheid om een losse skelter te bestellen of één met een aanhanger. Het is overigens altijd mogelijk om een aparte aanhanger bij te bestellen als je al een Berg skelter in huis hebt. In de categorie met aanhangers heb je een keuze uit verschillende modellen, zoals de aanhanger Buddy Junior of de aanhanger Carry die eveneens geschikt is voor de berg skelter. Met een aanhanger achter de skelter kan je kind nog meer avonturen beleven en bijvoorbeeld, zand, stenen of ander materiaal verplaatsen.

Grote modellen

Skelters.nl biedt ook nog een grote variatie aan accessoires. De Berg Buddy Sirene sluit natuurlijk perfect aan bij een Berg skelter. De geluiden van een ambulance, politiewagen of brandweerauto schallen ermee door de straten. Maar je kind kan ook gebruikmaken van de microfoonfunctie om iedereen in de omgeving te waarschuwen.

Berg: Een vertrouwd merk!

Buiten spelen is niet alleen leuk, maar ook gezond voor kinderen. Berg is bekend geworden met de eenvoudige skelter van metaal en een houten plankje als stoeltje. Zo begon het ruim 25 jaar geleden in en oude schuur op de boerderij van de familie van den Berg. Zoon Henk, knutselde hier een eenvoudige skelter in elkaar en beleefde daarmee zijn eerste avonturen. Henk van den Berg, was toen 15 jaar oud en maakte hier al snel vrienden mee. Samen skelteren met vrienden was eigenlijk nog leuker. Door de vele skelter avonturen werd de interesse voor skelters met de dag groter. Door de vraag van andere kinderen die ook graag een skelter wilden werd het maken van mooi buitenspeelgoed voor Henk van den Berg wel interessant. En zo begon Henk van den Berg skelters te bouwen voor zijn vrienden. Dit was de start van een mooi bedrijf. Nog steeds is dit leuke stuk buitenspeelgoed, ondanks de nieuwe produkten, het Berg skelter produkt.

Puur Nederlands

Het Berg skelter bedrijf In 2009 opende Berg haar nieuwe hoofdkantoor langs de A12 bij Ede in de provincie Gelderland. Een nieuw kantorenpand gericht op de toekomst, met ruim 125 medewerkers en een groot magazijn klaar voor de volgende stap. Naast deze hoofdvestiging zijn er vestigingen in Belgie, Duitsland, Engeland, Ierland, Frankrijk, Tsjechie en China. In China vind ook veel produktie van de skelters plaats.  Innovatief, kwaliteit, professioneel en servicegericht zijn de keywoorden van Berg.

Samenwerking

Uiteraard is de verkoop van skelters via internet niet meer weg te denken. In 2009 startte Berg met een samenwerking met skelters.nl. Berg hanteert de visie dat kinderen de toekomst hebben en wij de wereld lenen. Het ontwikkelen van prachtig buitenspeelgoed, gebruik makend van duurzame spelmaterialen en verantwoorde grondstoffen. Het stimuleren van kinderen door actief met elkaar te spelen helpt de ontwikkeling van het kind in zowel sociaal, mentaal als fysiek opzicht. De missie is dan ook zoveel mogelijk kinderen tot creatief en actief samenspel te laten komen op duurzame wijze. BergToys hanteert dan als slogan: Let's play outside.

Ruim aanbod Berg skelters

Het hoofdprodukt van Berg is skelters. Met het begin van het bouwen van skelters door Henk van den Berg ging het om een grote skelter. Inmiddels zijn er naast deze grote modellen ook kleinere type skelters op de markt voor kinderen vanaf 4 jaar. Niet alleen jongens toonden interesse om lekker buiten te racen, ook meisjes hebben grote interesse in skelteren, zo kwam Berg op het idee om een speciale meisjesskelter te maken.

Diverse modellen

Ook hiervoor heeft Berg een aantal modellen beschikbaar, De Buzzy. Vroeger was er het model Triggy en de John Deere Triggy. Dita waren skelter driewielers en hadden een gele lader voorop om zand te scheppen. In middels zijn er de Buzzy uitvoeringen met 4 wielen en hebben we weer te maken met een echte skelter. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. peelplezier.

Historisch paradepaardje

De allerduurste model werd gemaakt rond 2012, niet verrassend gezien het merk, de Ferrari FXX exclusive. Deze Ferrari is het paradepaardje en koste ruim 1500, Er is ook een iets voordeligere uitvoering op de markt. Gezien de hoge prijzen heb je net als bij een echte Ferrari wel iets zeer exclusiefs en zul je niet snel iemand anders er mee zien scheuren.

Bijzondere modellen

Naast licenties heeft Berg ook andere succesvolle samenwerkingen. Met name vanuit de Amerikaanse markt, waar de Nederlandse fabrikant er actief is. In samenwerking met het stoere merk Jeep, zijn twee waanzinnig leuke skelters op de markt gebracht. De Berg skelter Jeep Wrangler en de Berg skelter Jeep junior. Uiteraard in de unieke en authentieke Jeep design en off-road banden.  Een andere licentie is er met het wereldberoemde, ook van Amerikaanse origine, tractoren merk John Deere. John Deere tractoren is herkenbaar aan de karakteristieke kleuren groen met geel. Voor peuters maken andere leveranciers de bekende traptractor, vaak met een aanhangertje erachter. Berg speelde hier op in door een driewieler John Deere triggy en de John Deere Buddy te produceren.

Veiligheid top prioriteit

Het spreekt voor zich dat een skelter, veilig moet zijn. Berg besteedt hier zeer veel aandacht aan. In het eigen testlaboratorium worden de skelters onder zeer extreme omstandigheden getest. Het zijn onder andere botsproeven, levensduurtesten, maar ook testen van individuele onderdelen. In onafhankelijke testhuizen (bijvoorbeeld het TUV en het SGS) in Europa worden skelters eveneens getest om toegelaten te worden op de Nederlandse of bijvoorbeeld Duitse markt. Daarnaast hebben alle Berg skelter modellen het CE keurmerk voor veilig speelgoed.

© 2024 Skelters.nl is onderdeel van XLShop