• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Skelter aanhanger

Een skelter aanhanger wil je gewoon hebben. Met de vaak universele koppelingen, koppel je jouw skelter aanhanger. Je kunt met de aanhanger van alles vervoeren.  

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Keuzehulp

We adviseren wel bij aanschaf van een skelter aanhanger te kiezen voor hetzelfde merk.

Er zijn verschillende modellen aanhangers, de meest bekende is het model met het houten bakje. Bij je keuze voor een skleter aanhanger voor je skelter moet je op het volgende letten: 

Skelter aanhanger koppeling. Is er een koppeling aanwezig en wat voor soort koppeling heeft je skelter. Banden, zijn de banden even groot en dezelfde soort banden (bijvoorbeeld: luchtbanden). Velgen, zijn de velgen dezelfde kleur en model. Grootte, hoe groter je aanhanger hoe zwaarder het trappen wordt. Kiepbak, als je wilt dat je skelter aanhanger kan kiepen. Standaard, een standaard om de skelter aanhanger recht te laten staan.

Basiskar

Een andere mogelijkheid is een basiskar te bestellen voor je skelter en daaraan allerlei opties toe te voegen, De basiskar is eigenlijk een kale skelter aanhanger die multifunctioneel wordt door een bakje, een tweezitter of een takel er op te plaatsen

Modellen

Er zijn verschillende skelter aanhanger modellen te verkrijgen, een brede selectie hebben wij opgenomen in ons assortiment. Van kleine skelter aanhangers, kiep aanhangers tot zeer grote met twee assen uitgevoerde tandenmasser. Ben je op zoek naar een mooie skelter aanhanger bekijk dan ons ruime assortiment.

Bent u op zoek naar een goedkope skelter, dan bent u aan het juiste adres. Ook voor goedkope skelter accessoires zoals de aanhanger kunt u bij ons terecht. Vergelijk hieronder dus snel al onze modellen en bekijk de meest voordelig aanbiedingen.

Indien je skelter buiten staat adviseren wij een speciale skelterhoes. Deze is universeel voor vele modellen.

Extra speelplezier heb je op de groet modellen waar een tweede stoel mogelijk is. Deze zijn eenvoudig te monteren en de skelterstoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en eventueel met armleuningen. Een andere mogelijkheid is een basiskar te bestellen voor je skelter en daaraan allerlei opties toe te voegen, De basiskar is eigenlijk een kale skelter aanhanger die multifunctioneel wordt door een bakje, een tweezitter of een takel er op te plaatsen

© 2024 Skelters.nl is onderdeel van XLShop