• Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,00
  • Volledige garantie

Berg Buddy Skelter

 Dit wat kleinere compacte model is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.  

Onze services

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Skelter 3-8 jaar

Een BERG Buddy skelter 3-8 jaar is een wendbaar karretje, waar je kindje jarenlang plezier aan beleeft. Dankzij comfortabele luchtbanden en een vrijloopautomaat, stuurt het moeiteloos over elk willekeurig terrein. Bij ons heb je een ruime keuze uit verschillende Buddy’s. Kijk maar eens naar de stoere B Orange, optioneel met naamspoiler, de hippe meisjesskelter Buddy Lua, of wat te denken van de BERG Buddy met aanhanger?  Elke Buddy skelter is volledig naar het karakter van je kindje te personaliseren, met een veiligheidsvlag, naamsticker of aanhanger. En is dat nog niet genoeg, kun je bij ons tevens een raceoverall met naam, in de kleur van de skelter bijbestellen. 

Wat de aanhanger voor achter de Buddy’s betreft, heb je bij ons meerdere opties. Je kunt ervoor kiezen het bakje als extra accessoire bij te bestellen, bij bijvoorbeeld de John Deere en Fendt. Het aanhangertje past namelijk op alle BERG Buddy’s. Graag tippen we je ook op ons BERG Buddy met aanhanger combinatiepakket. Dit 3in1 pakket bevat een Buddy skelter, aanhanger plus een gratis koppeling. Het bakje zelf is gemaakt van stevig kunststof en voorzien van een metalen frame. Stenen of grond vervoeren, is daardoor geen enkel probleem.

Verstelbare skelter

En van de redenen dat je kindje zo lang met een Buddy skelter kan doen, zijn het verstelbare stuur en stoel. Het stuur is in hoogte verstelbaar en het stoeltje kan horizontaal, naar voren en achteren geschoven worden. Wanneer we in het achterhoofd houden dat een driejarige een gemiddelde beenlengte heeft die ligt tussen de 38-45 cm, kun je ervanuit gaan dat de 35 cm zithoogte garant staat voor jarenlang skelterplezier. Hoe vaak je de stand van het verstelbare stuur en stoel moet aanpassen, is afhankelijk van de groeisnelheid van je kind.

Omdat de Buddy een skelter is, waar je kind toch veel tijd op zal doorbrengen, heeft BERG ruim aandacht besteedt aan rijcomfort en veiligheid. Om stabiliteit waarborgen en ervoor te zorgen dat je kindje altijd met 4 wielen op de weg blijft, is de trapkart voorzien van schommelassen. Dankzij comfortabele luchtbanden blijft het rijden lange tijd achtereen leuk, zelfs op een hobbelige ondergrond. Misschien wel het meest belangrijke punt van de Buddy is het BFR systeem, waarbij het kindje moeiteloos met de pedalen van voor- naar achteruit rijden overschakelt en remt. Dankzij een ingebouwde vrijloopautomaat, zullen de pedalen niet doordraaien als het kind zonder te trappen snelheid maakt.

Contact

Skelters.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228001
Contact
Facebook

© 2021 Skelters.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord