Skelter kettler

De skelter kettler is een skelter van een zeer goed en betrouwbaar merk. Kettler is specialist op het gebied van buitenspeelgoed en dus ook de skelter kettler is van uitstekende kwaliteit. De skelter van het merk kettler is voor uw kindje een uitstekende manier om lekker buiten te spelen en met vriendjes door de straten te scheuren.

Kettler skelter Daytona Air. Coole zwarte skelter voor kids vanaf 3 jaar met luchtbanden, ergonomisch gevormde kuipstoel, handrem (op twee achterwielen) en ... Meer

  • Leeftijd: 3 t/m 5 jaar
  • Op voorraad: Ja
  • Levertijd: 1 dag
  • Geen verzendkosten
9,0(109 Beoordeling)
Nu met 17% korting.
€ 229,00    € 189,95

Complete skelter

Spreekt een skelter kettler jou aan? Dat is niet heel gek gezien het prachtige design, oog voor detail en de scherpe prijzen. Iedere skelter kettler is zeer compleet en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de skelter kettler is eenvoudig te monteren en wordt geleverd inclusief volledige garantie. Voor nog meer skelter plezier kun je kiezen voor exta accessoires. Maak jouw skelter kettler bijvoorbeeld helemaal af met je eigen raceoverall. De skelter kettler zorg ervoor dat je heerlijk buiten kunt spelen. Je kunt dankzij deze skelter gaan en staan waar je zelf wilt. Ontdek de straten, wijken en buurten en geniet van het skelteren op een skelter kettler.

skelter-accessoires voor Kettler.

Kettler maakte van origine de Kettcar en deze heeft het nog steeds in het rijke skelter assortiment van dit bekende Duitse merk.