Puky skelter

Een Puky skelter is geweldig buitenspeelgoed en is ideaal voor kinderen die graag buiten mogen spelen. De skelters van Puky worden gekenmerkt door de robuuste techniek in combinatie met eersteklas ontwerpen. De kwaliteit is uitstekend, zodat de skelter zeker tegen een stootje kan. Je kind zal er al bij de eerste aanblik meteen buiten op gaan crossen.

Voor ieder kind een skelter

Voor ieder kind een Puky skelter. Is dat mogelijk. Op zich wel. Je kind kan namelijk maar niet vroeg genoeg beginnen met buiten crossen en dat kan zeker met het instapmodel van de Puky skelter. Dit model is namelijk al geschikt voor je kind als deze de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt en geschikt tot en met een leeftijd van 5 jaar.

Voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot en met 8 jaar kun je keuze maken uit diverse modellen. Zo kun je de F550 Racer als Puky skelter bestellen in een zwartgekleurde uitvoering of in een zwart met rode uitvoering.

Is je kind al 6 jaar? Wellicht dat dan het topmodel van de Puky skelters F1 Racer Rood het ideale model is. Een geweldig model voor de iets oudere racemonsters. Speelplezier gegarandeerd!

Het aanbod met Puky skelters is ruim. En dat is natuurlijk niet voor niets. Puky is een bekend en populair merk. Een skelter van Puky is dan ook zeer gewild en gewenst. Natuurijk zijn er dan ook meer dan voldoende pluspunten die de skelters vna dit merk populair maken. Enkele voorbeelden: elke Puky skelter beschikt over exclusieve eigenschappen die in ieder model terug te vinden zijn. Zo zijn alle skelters van dit merk uitgerust met hoogwaardige banden die voorzien zijn van afgedichte precisiekogellagers. De ontwerpen hebben standaard een eigentijdse en moderne uitstraling en bovendien biedt het merk Puky een langjarige service voor onderdelen. Mocht er bijvoorbeeld onverhoopt een onderdeel vervangen moeten worden, dan is dat altijd na te bestellen. Overigens krijg je bij jouw bestelling voor een Puky skelter standaard een volledige garantie. Je kind heeft er dan ook gegarandeerd jarenlang plezier van. Buiten skelteren, verveelt namelijk nooit. 

Zoals eerder aangegeven, is een Puky skelter zeer populair. Dit is het bekendste skelter merk uit Duitsland. Er werken bij Puky meer dan 100 medewerkers en het hart van de onderneming is de afdeling techniek en ontwikkeling. Een Puky skelter is een van de vele Puky produkten. De thuismarkt Duitsland is de grootse afzetmarkt van Puky. Naast Nederland worden deze skelters in nog meer dan 40 landen geexporteerd.

Een belangrijk kenmerk dat centraal staant is duurzaamheid. Een absolute belangrijke voorwaarde. Een Puky skelter gaat lang mee en spaart daarmee, volgens Puky, het milieu. Ook aan de veiligheid wordt gedacht. Een Puky skelter moet zonder twijfel veilig zijn zegt Puky. Hier wordt enorm veel aandacht aan geschonken. Puky zegt hier zelf letterlijk over: 'elk voertuig biedt een hoogwaardige door onafhankelijke instellingen geteste veiligheidsuitrusting'. Naast bovenstaande punten wordt er veel aandacht besteet aan de kwaliteit, het comfort en het design. Het totaalplaatje zorgt ervoor dat je direct verkocht bent zodra je een Puky skelter ziet.

Er zijn op dit een aantal verschillende Puky skelter modellen op de markt. Het voordelig instapmodel, de F20 Racer is geschikt voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. Voor kids vanaf 4 jaar zijn er meer modellen te verkrijgen. De meest verkochte Puky skelter zit in deze leeftijdscategorie. Ook voor kinderen in de leeftijdscategorie 5 en 6 jaar is er een Puky skelter beschikbaar. De nieuwste skelter van Puky is de F550. Een waanzinnig stoer model in de kleur zwart. Voorzien van gripbanden en zeer scherp geprijsd.

Het aanbod is overzichtelijk samengesteld, zodat je de modellen simpel met elkaar kunt vergelijken en een keuze kunt maken voor de gewenste Puky skelter. Deze kun je direct online bestellen. Bestel je direct, dan is de kans groot dat de skelter morgen al bij je voor de deur wordt gebracht. Anders hebt je de mogelijkheid om zelf een passende afleverdatum te kiezen.